STATE OF MISSISSIPPI
MILITARY DEPARTMENT

THE ADJUTANT GENERAL’S OFFICE

POST OFFICE BOX 5027
JACKSON. MISSISSIPPI 39296-5027

January 27, 2017

State Purchasing and Contracting Division

TO WHOM IT MAY CONCERN:

The Mississippi Military Department is a State Agency and is exempt from paying
taxes. Reference the attached letter, dated February 10, 2005 from the State Tax
Commission. The State of Mississippi does not issue Tax Exemption Certificates. Our
Federal EIN 64-6000799 further exempts this Agency for State Sales Tax.

If you should have any questions or need additional information, please contact the
undersigned at (601) 313-6209.

Sincerely,
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—_Audith 1 Eberhardt

/- Director, State Purchasing and

Contracting Division




Sales and Use Tax Bureay
1577 Springridge Road
Raymond, Mississippi 39154

Joseph L. Blount, Chairman
and Commissioner of Revenue

Post Office Box 1033
Jackson, Mississippi 39215

Terry L. Jordan
Associate Commissioner

Phone: 601-823-7015
FAX: 601-923-7034
www, mste. state.ms.us

Donald L. Green
Associate Commissioner

February 10, 2005
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Judith L. Eberhardt &
Mississippi Military Department
P.C. Box 5027

Jackson, MS 39206-5027

Ref: Sales Tax Exemption
Dear Ms. Eberhardt:

This is in response to your letter of February 10, 2005, in which you asked that we provide you

with a statement verifying the Mississippi Military Department's exemption from sales and use
tax.

After a search of the applicable statutes, this is to confirm that the Mississippi Military
Department does qualify for sales tax exempt status pursuant to Section 27-65-105(a),
Mississippi Code of 1972. This Section provides that sales of tangible personal property or
services made to the United States Government, the State of Mississippi and its' departments,
institutions, counties and municipalities or departments or school districts of said counties and
municipalities are exempt from sales taxes. As a prerequisite to exemption, the sale of
property or charge for services must be sold directly to, billed directly to and paid for
directly by the exempt entity.

This exemption does not apply to sales of tangible personal property or services to contraciors
purchased in the performance of contracts with the exempt entity, nor the employees of the
exempt entity, although the contractor or employee may be reimbursed for the expense by the
exempt entity. The exemption also does not apply to Production Taxes nor Contractors Taxes
levied by Sections 27-65-15 and 27-65-21, Mississippi Code of 1972, respectively.

You may use a copy of this letter in order to substantiate the Mississippi Military Department's
exempt status. | trust that this is the information you were requesting. Should you have any
additional questions, feel free to contact this office at (601) 923-7015.

Greg Duke, Deputy Director
Sales and Use Tax Bureau

Sincerely,



